LIC_BIM-coördinatie

Studiov2 was verantwoordelijk voor de opmaak van het architectuurmodel, in opdracht van EVR architecten, in overeenstemming met het BIM-protocol, voorzien door de opdrachtgever (Beliris/VUB-ULB), en het het BIM Execution Plan (BEP), ontwikkeld door Arcadis.

We ondersteunen EVR architecten in het BIM-proces en de BIM-coördinatie voor architectuur, inclusief het uitwisselen van de IFC-bestanden met de projectpartners. Partners in dit project zijn (onder andere) Beliris (SPF Mobilité et Transports), bouwadviseur voor VUB/ULB (bouwheer), EVR architecten (onze klant) en hun partners A229, Ney & partners (ingenieur stabiliteit) en Arcadis (ingenieur speciale technieken).

  • Totale oppervlakte: 9.000 m2               
  • Start van de bouwwerken: 2020       
  • Einde van de bouwwerken: 2022
  • Totale budget: ± € 19,5 miljoen
  • Projectteam: TV Ney & Partners, Arcadis, EVR architecten+A229

We hebben het referentiemodel (inclusief geo-referentie) ontwikkeld en we ontwikkelden het model voor aanbesteding, dat onderworpen werd aan regelmatige clash-controles met de modellen van de andere teamleden. We hebben ook de strategie ontwikkeld voor het toevoegen van de relevante data aan het model.

Geplaatst in BIM-advies & begeleiding, BIM-coördinatie, BIM-modellen, BIM-template, IFC-uitwisseling, objecten en getagd met , , , , , , .