(BIM-)opleiding

Opleidingen op maat van uw bedrijf, uw mensen en uw tools zijn de beste garantie voor een succesvolle implementatie van BIM. Als software-neutraal adviseur zijn wij ideaal geplaatst om niet alleen zoveel mogelijk de voordelen van uw tools te laten benutten, maar zullen we uw bedrijf en de medewerkers ook maximaal behoeden voor de nadelen ervan en kunnen we aanvullende oplossingen aanbieden die de grenzen van de verschillende merken overschrijden - zoals het hoort bij een Open BIM aanpak!
Wilt u een opleiding voor het hele team om direct het meeste te halen uit uw nieuwe template? Wilt u vlotter en beter meetstaten voorbereiden in uw favoriete BIM-software? Raakt u niet wijs uit alle opties voor data-import en -export? Op zoek naar een manier om duurzaamheid te implementeren in uw BIM-workflow? studiov2 verschaft graag opleidingen op maat van uw bedrijf.
 

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/60/Key_members_of_the_XS-1_Research_Team_-_GPN-2000-000137.jpg

Wij hebben heel wat onderzoeks- en onderwijservaring aan boord en we zijn verbonden met zowel Howest Hogeschool (Toegepaste Architectuur en Postgraduaten BIM) als met UGent (UGAIN Postgraduaat Informatiebeheer in de Bouw (BIM)). Als software-onafhankelijk adviesbureau hebben en houden wij een goed overzicht van vele gangbare en minder gangbare pakketten, zowel voor het modelleren, visualiseren, controleren als beheren van BIM-projecten. We beseffen bovendien dat niet elke rol binnen een bouwbedrijf dezelfde BIM-behoeftes heeft en dus ook niet altijd dezelfde BIM-skills moet aanleren. We hebben dan ook niet alleen specifiek modelleer-opleidingen, maar ook opleidingen voor projectverantwoordelijken en leidinggevenden, zowel in modelleer-tools als in applicaties voor coördinatie en controle.

Wilt u meer te weten komen over ons huidig opleidingsaanbod of misschien direct inschrijven? Neem dan hier een kijkje of contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Boekten reeds een opleiding bij studiov2: