BIM as a service

studiov2 ondersteunt bouwpartners van groot tot klein in hun digitaal bouwproces zodat ze de beste versie van zichzelf kunnen zijn.

Open BIM as a service, dat is wat wij doen!

Daarbij focussen we ons op de workflow van de klant en de doelstellingen van het project in de fase waarin het zich bevindt. Daarvoor bieden wij een brede waaier aan diensten aan gaande van een overkoepelende en integrale projectsturing over doelgerichte interventies tot producten op maat:

  • Scan2BIM in het gewenste formaat, rechtsreeks in uw template en op het gewenste detailniveau
  • Deelmodellen bouwen op maat van bouwpartners en ondersteuning bieden bij de coördinatie ervan
  • Overkoepelende BIM-coördinatie in opdracht van de bouwheer of één van de bouwpartners
  • Kwaliteitsrevisie van BIM-workflows en/of modellen voor partijen die de keuze voor BIM al hebben gemaakt, maar het gebruik van de tools willen optimaliseren
  • Vertalen van 2D workflows naar BIM voor partijen die de stap van 2D naar BIM nog niet hebben gezet. Zodat ook zij integraal deel kunnen uitmaken van BIM-teams.

We vertalen de visie van de projectpartner(s) in BIM, synchroniseren alle informatie en coördineren alles naar een realiseerbaar project. Het is nog steeds geen vaste modus operandi maar elk project van groot tot klein heeft baat bij zo’n een integrale samenwerking en BIM kan dat proces perfect ondersteunen.

Wij kunnen kant en klare modellen afleveren, van eengezins (nieuwbouw)woningen over complexe verbouwingen tot en met HBIM, maar verlenen evenzeer assistentie wanneer de druk (te) groot wordt, zowel on- als off-site.

studiov2 stopt niet bij modelleren alleen. (Interactief) visualiseren, digitaal en multimediaal reconstrueren: het behoort allemaal tot onze expertise. Dit kan voor eender welk doeleind: virtuele beleving van een toekomstig bouwproject, digitale reconstructie van historisch erfgoed, ...