Issue Management met BIMcollab Cloud

BIMcollab Cloud is een samenwerkingsplatform voor BIM waarop mensen in een open BIM omgeving hun project kunnen optimaliseren.

BIMcollab Cloud zet alle issues van je project op een centrale plaats en zorgt voor een duidelijk en bijgewerkt overzicht, intuïtieve functionaliteiten en inzichtelijke rapportage. Stel deadlines voor issues, wijs ze toe aan teamleden en ontvang meldingen als een wijziging is doorgevoerd. Bijgewerkte issues zijn meteen beschikbaar in de BIM-software van je team, zodat er geen issues over het hoofd worden gezien.

Delen van opmerkingen, (on)rechtstreeks vanuit je modelleeromgeving, organiseren van de bijhorende communicatie en het opvolgen van de oplossing zijn de krachtlijnen van dit platform. En dit alles gebouwd op de algemeen aanvaarde open IFC- en BCF-standaarden.

 

Timing & Prijzen

Een hands-on opleiding waarin je leert hoe je het platform inricht voor jou projecten en linkt aan de gewenste documentbeheersplatformen. Hiervoor is kennis van IFC, BCF en inzicht in BIM-samenwerksverbanden een meerwaarde.

Duur: 1 halve dag online
Minimum aantal deelnemers: 5

Prijs per deelnemer (Excl. BTW): 250€