NAV infosessie – BIM op ieders maat

Op 26 en 28 september en 5 oktober verzorgde studiov2 een presentatie op de infosessies “BIM op ieders maat” van het NAV. Deze thematische avonden in Waregem, Leuven en Duffel waren gericht op architectenkantoren van kleine en middelgrote omvang, en dat werd tijd ook…

Bij studiov2 zijn we er al langer van overtuigd dat BIM (ook) kan ingezet worden voor kleinere architectuurprojecten. Onze eigen ervaring daarin is zelfs de aanzet geweest tot het opstarten van ons bedrijf. Wij voelen immers aan dat we deze ervaring en onze specifieke BIM-kennis kunnen inzetten om andere (kleine en grotere) architectenkantoren te helpen om hun eerste BIM-stappen te zetten en/of hun workflow te optimaliseren.

Deze concrete ervaring stelt ons tegelijk ook in staat om andere bouwpartners, zoals leveranciers en producenten, te adviseren in het opstellen van BIM-oplossingen die ook écht gebruikt zullen worden door de eindklant/BIM-gebruikers.

 

Heeft u de presentatie gemist? Dan kan u deze terugvinden via SlideShare. De bijhorende NAV-pocket kan u nog steeds bestellen via de NAV-shop. Het cover-beeld werd eveneens door studiov2 aangeleverd.

 

 

Bent u benieuwd naar hoe studiov2 voor u bedrijf BIM-advies op maat kan geven? Contacteer ons dan en we maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Geplaatst in presentaties en getagd met , .