Analyse – RTEK

Bij designbureau RTEK – specialist in aluminium gevelbekleding –  is studiov2 recent gestart met een software-analyse. Na een gespreksronde op het bedrijf, waarbij verschillende medewerkers werden geïnterviewd, leverden we een uitgebreid rapport af, met daarin advies op maat omtrent software, opleiding, workflow, pilootproject en dergelijke meer.

In een dergelijk rapport gaan we bij studiov2 steeds uit van het bedrijf en zijn medewerkers en hun verwachtingen rond tekensoftware en -methodieken. Eens de beoogde doelen op korte, middellange en lange termijn duidelijk zijn gedefineerd kan desgewenst een implementatieplan opgesteld worden.

Dit kan voor zowat elk bouwbedrijf – wij beperken ons niet tot de ‘gangbare’ of ‘gekende’ software, maar kijken breed en zoeken een oplossing op maat!

Bent u zelf toe aan een grondige ‘update’ voor uw tekenmethodiek en/of grafische software? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende babbel over hoe studiov2 uw grafische motor een soepele (door)start kan bezorgen!

Geplaatst in implementatie.